Welkom in mijn wereld

Mijn naam is Artilla Thissen, een kindercoach, jong volwassenen coach en pedagogisch coach. Ik ben moeder van drie volwassen kinderen en vrouw van Louis. Ons huis staat in Baarle-Nassau in Noord-Brabant.

De route die mijn levenspad heet, is op een unieke manier verlopen, vol uitdagingen en kansen.

Ik was negentien jaar en werd onverwachts moeder van een zoon, en vijf jaar later verwelkomde ik mijn dochter. Op dat moment had ik mijn middelbaar onderwijs diploma en een opleiding tot matroos bij de Koninklijke Marine, alleen weinig werkervaring.

Het leven bracht een onverwachte wending toen mijn relatie eindigde toen mijn zoon zes jaar oud was en mijn dochter bijna twee. Als jonge alleenstaande moeder keerde ik terug naar Noord-Brabant, waar mijn familie woonde. Daar kruiste het lot mijn pad met dat van mijn huidige echtgenoot, met wie ik nog een dochter kreeg.

Tijdens een baan waarin ik me niet op mijn plek voelde, besefte ik dat er iets moest veranderen. Ik begon aan een opleiding in jeugdhulpverlening en zette mijn eerste stappen in een begeleidende rol voor mensen met een beperking. Dit wekte mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling. Ik verslond elke cursus, training en opleiding die ik kon vinden.

Maar het leven heeft zijn eigen manieren om lessen bij te brengen, en ik leerde dit op de harde manier, door een ernstige burn-out. Het was een keerpunt. Ik besefte dat er momenten zijn in het leven waarop we hulp moeten zoeken, en dat is een waardevolle stap.

Mijn professionaliteit

Ik blijf mezelf graag ontwikkelen. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd, waaronder sociaal pedagogisch werk met specialisatie in jeugdhulpverlening (registerplein geregistreerd), coaching bij ADHD en ADD, kindercoaching, ontwikkelings- en kinderpsychologie, oplossingsgericht coachen, NLP, pedagogisch coachen, online coachen, management in de zorg en medische en psychosociale basiskennis (CPION geaccrediteerd)

Op de 20e verjaardag van mijn jongste dochter nam ik de beslissing om een nieuw avontuur aan te gaan. Ik stapte binnen bij de Kamer van Koophandel, en vanaf dat moment was Artilla Thissen Coaching een feit.

Mijn reis als coach is doordrenkt met levenservaring en de passie om anderen te helpen groeien en bloeien. Als coach ben ik hier om je te ondersteunen op jouw unieke reis naar welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

Overzicht van mijn diensten

Faalangst


Een intense angst voor het maken van fouten of tekortschieten in prestatiegerichte situaties.

Lees meer

Burn-out


Uitputting door stress en overbelasting, met symptomen zoals emotionele leegte en verminderde prestaties.

Lees meer …

Zelfvertrouwen


Onzekerheid en twijfel aan eigen capaciteiten en waarde, vaak leidend tot aarzeling in beslissingen en acties.

Lees meer …

Keuzes maken


Het gevoel dat optreedt bij het moeten maken van beslissingen bij talloze mogelijkheden en onzekerheid.

Lees meer …

Energie


Een staat van vermoeidheid en uitputting die leidt tot moeilijkheden om taken uit te voeren en motivatie te vinden.

Lees meer …

Angsten


Reacties op verontrustende situaties, gepaard met spanning en een gevoel van onveiligheid.

Lees meer …

Ontwikkeling


Het proces van groei waarin vaardigheden verbetert, inzichten vergroot en zelfbewustzijn verder ontwikkelt.

Lees meer …

Doelen


Het succesvol realiseren van beoogde resultaten door actie, toewijding en gerichte inspanningen naar een gewenst eindpunt.

Lees meer …

Onrust


Een toestand van innerlijke agitatie, vaak gepaard gaand met rusteloosheid, zorgen en een gebrek aan kalmte en focus.

Lees meer …