Keuzes Maken

Het gevoel dat optreedt bij het moeten maken van beslissingen bij talloze mogelijkheden en onzekerheid.

keuzes maken

Wat is moeite met Keuzes Maken (het gevoel dat je vast zit)?

Het maken van keuzes kan soms overweldigend zijn, en het gevoel hebben vast te zitten is iets wat velen van ons ervaren, ongeacht leeftijd of achtergrond.

Dit gebeurt wanneer we geconfronteerd worden met belangrijke beslissingen in ons leven en niet zeker weten welke richting we moeten inslaan. Het kan leiden tot stress, onzekerheid en een gebrek aan vooruitgang.

Als coach begrijp ik hoe dit gevoel van vastzitten je kan beïnvloeden. Mijn rol is om je te helpen bij het verkennen van je opties, het identificeren van je waarden en doelen, en het ontwikkelen van heldere besluitvormingsvaardigheden.

Samen zullen we werken aan het wegnemen van de belemmeringen die je keuzeproces vertragen en je helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen die in lijn zijn met je persoonlijke visie en groei.

Of je nu staat voor belangrijke levenskeuzes of gewoon hulp nodig hebt bij dagelijkse beslissingen, ik ben hier om je te ondersteunen bij het creëren van helderheid en vertrouwen in je keuzes.

Coaching Traject bij Keuzes Maken

1. Intake


Ontdek je hulpvraag en behoeften.


2. Werkwijze


Bespreek de aanpak en methoden.


3. Coachplan


Stel een persoonlijk coachingplan op.


4. Start


Begin het coachtraject met vertrouwen.


5. Evaluatie


Beoordeel voortgang en pas aan.


6. Afronding


Voltooi het coachtraject met.


Individuele coaching en begeleiding

Als coach help ik bij het aanpakken van problemen zoals faalangst, burn-out en moeite met keuzes maken.

Begeleiding wordt geboden aan kleuters, schoolkinderen, tieners, studenten en jong volwassenen (en hun ouders of verzorgers) bij hun hulpvraag. Het gevoel van veiligheid en vertrouwen staat hierbij voorop.

Tijdens mijn coachingssessies kan ik geen telefoon beantwoorden. Voor het plannen van een persoonlijke kennismaking kan je op verschillende manieren contact met mij opnemen.